Fiberhusk i pizzabotten
Husk-pizzabotten som jag pratat om:
2 ägg
2 krm salt
4 msk livolja
1 dl grädde el. vatten
3 msk fiberhusk (låt svälla i vätskan)
1-2 tsk torkad basilika el. oregano
Vispa ägg med salt, olja och grädde. Tillsätt fiberhusk som får svälla. I med kryddorna och rör om. Bred ut på pappersklädd plåt, grädda i 15 minuter.
Tomatsås
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 burk krossade tomater
1 msk ajvar relish (som jag älskar)
salt och svartpeppar
smula 300 g mozarellaost över och
färsk basilika sedan valfritt pålägg
Ugnen på 200 grader 15 minuter grädda sedan pizzan med tomatsåsen underst förstås i 250 grader i ca 10-20 minuter
Kommentarer
Postat av: Mim
Aha, aldrig testat Ajvar på en pizza men det lät spännande!