Föräldraledig utan barn

Jamen då var man föräldraledig, helt utan barn...?! Är det så det ska vara, eller var det bara jag som lyckades med detta?

En tredjedel av lönen är det som ska rocka runt livet och en bebis.

Where are U?


Lokalsinne saknas, den hittar inte ut

Imorse kl. 04 fastnade jag i nästan-hukställning och trodde jag skulle föda på plats i hemmet. Med lite förvärkar 3 st/h liggande i sängen med katten som huvudkudde lugnade allt plötsligt ner sig igen och jag fick sova mer. Nu är det åter lugna puckar och jag fattar ingenting.

Börjar fundera på om The Thing verkligen kan hitta ut, med tanke på pappans lokalsinne och tidpunkten är ju i alla fall senare än beräknad, vilket var väntat med min tidsoptimism.

Katten är mycket förtjust i Barbapapamobilen som riggats på barnsängen.


Nu saknas bara...

En dag efter BF och inga känningar just nu.

Grym smärta i ryggen sedan en månad nu, hela högersidan känns förfärlig och jag ber för att det ska kunna försvinna efter förlossningen.

Jag har lagrat med bra böcker till dagarna efter födseln på BB. Den 600-sidiga "En nästan vanlig man" tog slut i ett nafs.

Jag har beställt och hunnit få böckerna, nu saknas bara ett digitalpiano...och en bebis haha.
Schysta datum för "The Thing"

Träningen startade inte 1 januari igen, den är fortfarande nerlagd efter att jag sträckt mig i ryggen och behandlats hos kiropraktor. Men förmodligen spökar tumören från framsidan och trycker även den på mina revben så nu släpper inte värken någon gång under dagen.

Men jag sitter fortfarande med benen i kors. 2011-01-10 eller 2011-01-11 är ju schysta datum eller trettonde som oss systrar i släkten. Vem har bestämt att schyst ska stavas med ett s???

Magen står ut under kappan som inte går att stänga, efter att jag pulsat runt på isklädda gator känns det som om det kan vara förvärkar, men hur ska man veta det när man aldrig förr varit havande. Undrar vad barnvagnsdragande mammor tänker och deras män som med stora ögon tittar på en.

Det verkar dessutom som om alla tjejer tagit slut lagom till det är vår tur, tji fick jag med söta tjejkläder och att ta med dottern på mina pass, kanske fostrar en ny balettkille då´rå. Barabara The thing är frisk så spelar det ju ingen rock´n roll. 


Kan ju också fungera...=)

Imorgon till läkaren för fortsatt sjukskrivning sedan ska jag försöka att inte ha fler saker inbokade mer än barnmorskan ett par gånger till eventuellt.

Nu bara 5 dagar till BF. Och i huvudet moler nu lite lite huvudvärk igen som var värre igår och stillades med första två Alvedonen på ca 7 månader. Alvedon påverkar killarnas bildande av organ stod det ju i GP för inte så längesedan, men det får faktiskt vara färdigbildat där inne nu.

Och det blir när det blir när det blir...