Skengravid

Ska det fungera på första försöker någonsin tro?
Ja inte så att jag aldrig haft sex förut fastän jag är nästan fyrtio.

Det känns konstigt i magen, annorlunda på något sätt och ändå så vet vi inte än hur det står till. Om det är någon ärta som fastnat i urmodern där nere.Jag vet absolut ingenting om att vara gravid, har i arbetslivet hand om 200 barn i veckan, men det gör mig inte expert på något vis.

Jag har aldrig längtat efter barn. Aldrig har jag bytt en blöja och det är väl inget jag ser fram emot. Tömma kattlådan går dock bra. Vill någon att jag ska hålla deras barn en stund, står jag helt frågande och undrar sedan hur länge det tar tills de börjar skrika eller kräkas på min axel.

Men ändå skulle jag nu bli lite ledsen om det inte tog sig. Det är dags och vi vill. Prinsen har alltid vetat att han vill ha barn och jag har hellre samlat på djur.

Det har kommit många tecken på min skengraviditet; illamående, ont i ryggen, det händer något i magen.

På jobbet frågade Soppan 7 år mig resolut om jag har några barn. Vid svaret nej undrade hon varför jag inte gjorde barn då!? Sedan frågade hon om jag hade katt, vilket jag har, och så undrade hon om jag inte kunde föda en katt istället? Vidare började hela bordet med 6- och 7-åringar spekulera i vad som kunde tänkas komma ut ur min rumpa! Elefant, kamel...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida / Blogg:

Kommentar: