25% av juni, juli och 25% av augusti = lärarsemester

2,7 cm lång är knappa tummeliten nu så här i nionde veckan.

På jobbet sätter de in mig i en klass som redan bytt tre gravidfröknar sedan tvåan men de får gärna göra bort sig ännu mer. 3 rektorer ska bli EN efter Skolinspektionens besök, tydligen skötte vi oss. Får man välja som flaskan med anden väljer vi, ingen av de befintliga. Det kan gärna inte bli värre.

Kommunen drar ner 10 miljoner på lärartjänster och vips finns 10 miljoner till förfogande för att fortbilda oss, ingen vet i och till vad. Tror de att det är där problemet ligger att vi är effektiva och outbildade? Jag skulle gärna vilja se politikernas och rektorernas kompetensbank samt spana in deras effektivitet och arbetstakt. Aldrig förr har så många gjort så lite.

Lärarna: Aldrig förr har ska så få göra så mycket för så många. 

Nu måste det bli världens bästa rabarberpaj.

Imorgon är det skolavslutningskväll. Dagen efter har det bestämts att på vår skola går barnen som vanligt då. Jag ska leka barnskötare för pyttebarn inte 2,7 cm långa. Eftersom halva skolan haft kategoriträffar och arbetslagsmöten varje vecka och vi fått två på hela terminen med vår väldiga planeringstid så ska vi få ännu lite mindre. Det känns så bra med en ledning som förstår verksamhet och tar hand om allas vår hälsa. Jag låter väl inte bitter och ironisk. Inte fan kan vi sköta verksamheten då eleverna inte är där, det är liksom slöseri med skattepengar. Semestertjänst here I come den 23 juni och den är jävligt välförtjänt och mer än inarbetad under läsåret.


Kommentarer
Postat av: Susanne

Hälsokosten hade tabletter förr som hette antimygg och dom var jättebra! :PJag brukar bara att köra dom i mixern för till slut så blir det smör utav dom... Kan lägga dom i blöt innan och ha lite vatten i oxå om smeten känns för stabbig...Alla nyheter ska som sagt var testas nyfiken som jag är... Kan jue missa något annars... ;)Må så gott vännen!! Kraam!!

2010-06-08 kl.19:12:17
Hemsida / Blogg: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Terese

Skönt för dig att få lite semester nu, det behöver du och jag hoppas verkligen att du får en riktigt skön semester!Alla förskoleklasser fick simundervisning under 4 veckor varje dag. Alla var inte där samtidigt utan de delade upp klasserna. Men på själva simuppvisningen för oss föräldrar var alla förskoleklasser där samtidigt.Ja dottern har varit jättedukig, hon kunde inte simma alls innan hon började men nu simmar hon jättefint. Hon har verkligen jobbat bra med tanke på alla märken hon tog, jag tror att det bara var hon och två tvillingtöser som hade tagit så många (och tvillingtöserna kunde simma sedan innan också då de är med i ett simsällskap på fritiden) Men fördelen för dottern är nog den att hon är inte alls rädd för vatten, vi har varit väldigt mycket med henne till badhuset. Hon har också väldigt lätt att lära sig och ta in saker!Säger detsamma till dig, ha en riktigt skön halvvecka!!

2010-06-08 kl.23:01:35
Hemsida / Blogg: http://teresedenrara.blogg.se/
Postat av: Janne

Hej,

tack för besök med glada utrop!

Skönt du får ledigt snart. Läser längden, 2,7 cm. Så det blir väl 25x till då ;) Jag tror du blir smal med en riktig putmage, som en kula på en smal kropp. Men allt är fint med magar. Sköt om dig, var rädd för sprit och tobak ;*) Kramizar, Janne

2010-06-09 kl.17:25:55
Hemsida / Blogg: http://www.metrobloggen.se/utrop
Postat av: Janne

Hejsan,

skriv inte ihjäl dig :) Men det börjar väl bli tungt snart eller? :) Kram å puzz, Janne Hood --->

2010-06-12 kl.14:32:04
Hemsida / Blogg: http://www.metrobloggen.se/utrop
Postat av: HUSnrNIO

Låter som en rörig och snurrande arbetsplats och kommunal allmän inställning till läraryrket... Otroligt att de är så små där inne i magen från början! Ha en trevlig kväll!

2010-06-16 kl.20:58:32
Hemsida / Blogg: http://hilajns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida / Blogg:

Kommentar: