Håll käften

Värstingutbrott för ingenting, hormonspel (min teori) eller så har det varit lite mycket på jobb senaste (Prinsens teori). Här rök pennor (haha farligt) men mitt yrke gjorde att jag kunde sikta ofarligt. Ibland får Prinsen kväva stora skratt när jag får humörutbrott. Skitprins!

Eleverna på skolan sa just i veckan att de ALDRIG sett mig arg, men att ett storasyskon sett mig arg en gång då kontrollen brast och fjärrkontrollen flög i golvet efter ett års provokation. Men jag tycker att jag är arg varje vecka, men tydligen uppfattar eleverna bara min snälla sida. En elev utgör dock ett undantag, omdömet om mig i sin IUP på ämnet. Vad har du lärt dig? -Jag har lärt mig att om jag (kille) och Y (tjej) bråkar blir Prinsessan arg på mig. Prinsessan tycker bättre om tjejer än killar. Där har jag inte riktigt lyckats med genusperspektivet.  

Nationella provens profiler ska skrivas och de 175 utlåtandena som motiverar deras omdömen. 60 barn i matematik är ingen lek. Långa jobbdagar 8-21.30 och nästan bara hem och vända efter Lärstilsföreläsningen igår.

Min lärarpraktikant med lärarmamma har redan alldeles för mycket frånvaro och kanske inte är lämplig eller redo. Påstår sig inte trots 2,5 år på lärarhögskolan kunna eller behöva planera en lektion samt kan välja själv när hon ska vara närvarande eller titta på hästar eller sticka till London istället. Välkommen till verkligheten. Nu får hennes handledare ta över då jag ryckt in i sista sekund.

Rektorerna ska äntligen granskas av Skolverket, deras ledarförmåga, harkel vilken då? Plötsligt i ett nafs ligger det luntor med handlingsplaner i våra skåp, plötsligt ligger papper om internationella kontakter framme som vi aldrig sett förut och så denna munkavel och håll-käften-attityd-annars och vi får bara säga bra saker när vi nu ska intervjuas hotade den naivaste av våra rektorer med på personalrummet. Kommunen är inte helt känt för högt i tak, i rakt nedstigande led gäller det även på mitt arbete. Alla utom en enda lärare har valts ut till intervjuer, men varför ska rektorerna själva välja bland oss - diskriminering.Ny friluftsdag i Hälsa smäller jag ändå upp själv mitt i allt på Valborg. Med resultatet i hand och 350 elever som roddades runt av våra äldsta elever på ett utmärkt sätt kan jag känna mig nöjd.

Prinsen kommer sörja Andra Avenyn, det är han som kan alla namnen på rollfigurerna på mina såpor.

På Första Avenyn idag var det svårt att komma fram och hem med bilen för att hitta en parkering. Den satans
Cortégen fick dagens regn och skrämde de små söta fiskmåsarna här på taken.

Imorgon bär det av mot ett 1 aprilstängt Köpenhamn, ganska bra tajmat ändå.

All sol till dig!Kommentarer
Postat av: Susanne

Lägenheten som jag bor i nu ska göras om till bostadsrätt... Men om jag har råd att köpa den eller ej får vi se när dom kommer fram till priset... Är ett av dom attraktivaste områdena i staden så det är inte billigt tyvärr... :S

Ja min namne känner jag... Vi är så lika i så mycket... Jättehärlig tjej! :)

2010-04-30 kl.22:46:58
Hemsida / Blogg: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Prinsessan på Ärten

Zuzi

Kanon, ombildning har vi väntat på länge i våra tre senaste lägenheter, men inte har vi haft turen med det trots att föreningar varit bildade i samtliga.

2010-04-30 kl.22:59:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Hemsida / Blogg:

Kommentar: